Viser 1–20 af 68 resultater

Entré

Indretning entre

Entréen er det første du ser, når du og andre træder ind i dit hjem, derfor er det vigtigt, at du prioriterer dette rum, når du indretter din bolig. Vi har udviklet en række designs, som alle vil forskønne indretningen af din entré. Du kan finde alt fra elegante knagerækker i massiv eg til smukke organiske spejl. Se hele det flotte udvalg her.


Spejle til entre

Forny din smalle entre, med funktionelle og dekorative spejle. Ved at bruge spejle i din indretning af entréen kan du snyde øjet til at få selv det mindste rum til at syne større og mere rummeligt. Et entré spejl med et unikt udtryk vil være et stærk design element i din entré. Du kunne fx vælge et organisk spejl som CLOUD spejlet eller et HERRINGBONE spejl.  

Knagerække med hylde

En knagerække med hylde kombinerer det bedste fra knagerækker og hylder. Det er et utroligt funktionelt møbel, der er helt perfekt, når du skal indrette din entré. Vores flotte DOT knagerække med hylde er produceret i massiv egetræ med gyldne messing knager monteret, herved får du både plads til at hænge dit overtøj kombineret med en hylde til fx en kurv og måske et dekorativt element som en lysestage.

Knagerække entré

Mangler du personlighed og stil i din entré? Indret dit hjem med de smukkeste design knager og knagerækker, hvor funktionalitet og håndværk er i højsædet. En knagerække til entré vil udgøre et både dekorativt og æstetisk element. Vi er desuden meget opmærksomme på, at en knagerække i entréen bliver brugt flere gange om dagen, derfor er kvaliteten i fokus. Alle vores knagerækker bliver produceret i Danmark i den bedste kvalitet, så de forbliver smukke selv ved hyppig brug. Hvis du er til massiv egetræ kan vi varmt anbefale vores eksklusive OAK knagerækker, som fås i flere størrelser, så der er en knagerække, der passer til både små og store rum.  

Knager til entré

Når du køber en MOUD Home knage får du ikke blot et stykke funktionelt interiør, du får et gennemført design, der giver et æstetisk smukt udtryk i din entré. Du kan med fordel mikse knager og knagerækker, således alle dine opbevaringsbehov bliver opfyldt. Fx kan du hænge en knagerække i normal højde til de voksnes overtøj og hænge matchende knager lavere til børnenes overtøj.  

Bøjlestang entre

I stedet for de klassiske knager og knagerækker kan du også vælge en bøjlestang til din entré. Denne hænger ned fra loftet og giver derfor indretningen et andet udtryk. Hæng dekorative bøjler eller s-kroge på din bøjlestang, så har du masser af opbevaring til dit overtøj.  

Hylder til entréen

Det er vigtigt, at have plads til vanter, huer og andre småting, ellers ender det med, at de ligger og flyder rundt omkring eller bliver væk. Ved at vælge den rigtige hylde, kan du skabe et ryddeligt rum og du har overblikket over hvor alting er.