Viser 1–20 af 73 resultater

Badeværelse

Vi tilbyder en bred vifte af tilbehør til badeværelset. Alt fra toiletrulleholdere i sort og messing, håndklædeholdere, knager hylder til badet osv. Alle designs er enkle og udformet i et langtidsholdbart design, en uovertruffen god kvalitet og funktionelle.

Original price was: 529,00 kr..Current price is: 449,65 kr..
Original price was: 529,00 kr..Current price is: 449,65 kr..
Original price was: 1.299,00 kr..Current price is: 1.104,15 kr..
Original price was: 999,00 kr..Current price is: 849,15 kr..
Original price was: 1.299,00 kr..Current price is: 1.104,15 kr..
Original price was: 999,00 kr..Current price is: 849,15 kr..

Toiletulleholder og håndklædeholder

Vi har et stort udvalg inden for badeværelsestilbehør messing samt sort badeværelsestilbehør: eksempelvis messing toiletrulleholder og sort toiletrulleholder samt messing håndklædeholder og sort håndklædeholder. Disse dele kan være oplagte dele at fokusere på, og de ser flotte ud, når de er afstemt efter hinanden samt eventuelt afstemt med diverse andre detaljer såsom knager.

Knager til badeværelse

Hos MOUD Home finder du et stort udvalg af flotte knager til badeværelset. Fælles for dem alle er, at de er produceret af massiv messing, så de holder sig flot i det fugtige miljø på badeværelset. Se alle de flotte messing knager eller sorte knager til badeværelset.

Badeværelseshylder

Vi har også et bred udvalg af hylder til badeværelse, hylde til badet og hylder til brusekabine, der vil skabe et elegant og funktionelt element i din indretning på badeværelset. En hylde i brusekabine vil give dig opbevaringsplads til dine shampoo flasker så de ikke roder på gulvet.

Bruseforhæng

Skab den helt rette afslappede og samtidig elegante stemning med et lækkert badeforhæng. Vi har flotte badeforhæng i kraftig blød kvalitet. Fås i forskellige størrelser - badeforhæng 180x200 og badeforhæng 180x220 – vælg f.eks. et grønt badeforhæng, et beige, khaki-farvet, grå eller sort – alle farver passer flot ind i et enkelt og minimalistisk badeværelse. Materialet i den kraftige vaffelvævede kvalitet giver et badeforhæng der ikke klæber til kroppen.

Spejl til badeværelset

Vi tilbyder flere forskellige spejle til badeværelset i forskellige former. Se fx vores udvalg inden for rundt badeværelsesspejl. Derudover har vi et facetslebet spejl til badeværelse, et rundt messingspejl samt diverse rektangulære varianter med indgravering i sildebensmønster i både en bronze- og klar udgave. Der er desuden er der mulighed for at bestille et organisk spejl, CLOUD, som er vores variant i bløde former.