Viser alle 4 resultater

Pendler

Lys og belysning er faktisk noget af det vigtigste, når det kommer til at indrette dit hjem. Med den rette belysning kan du ændre rummets udtryk og stemning.


 

Pendel lampe

En pendel lampe er uundværlig i alle hjem. De er gode til at skabe den rette belysning over alt i indretningen. De passer perfekt over spisebordet, over køkkenøen, i et hyggeligt hjørne af stuen eller i entréen. Hos MOUD Home finder du smukke pendel lamper af både glas og metal. Fælles for dem alle er det skandinaviske, tidløse design kombineret med høj kvalitet.  

Lampe over spisebord

Et af de vigtigste steder at hænge din lampe er over spisebordet. Det daglige samlingspunkt i de fleste hjem er omkring spisebordet. Derfor, er det meget vigtigt at finde den rette lampe, samt at placere den i rette højde over spisebordet. Har du et stort spisebord er det flot and hænge flere lamper sammen, dette giver et visuelt flot udtryk samtidig med at du spreder lyset ud i hele bordets længde.    

Køkkenlamper

I køkkenet er der brug for god belysning. Uanset om du har køkkenet langs en væg eller mangler lamper over køkkenøen, så vil pendler være et godt bud. De er både dekorative og giver samtidig et god arbejdslys. Lamper i køkkenet behøver ikke kun være praktiske. Med unikke og smukke pendler kan du nemt tilføje et interessant og dekorativt touch til dit køkken. Dette kan hæve dit køkkens generelle udtryk til et nyt niveau. Både MOMA pendel samt MÀS pendlerne vil være perfekte i til både at give en god belysning samt tilføje et smukt udtryk i køkkenet.  

Messing pendel

MÀS kommer i 2 flotte farver, en skøn varm gråbeige nuance samt en elegant børstet messing. EN messing pendel vil med sin gyldne finish tiltrække sig opmærksomhed og blive et stærkt element i din indretning.