Viser alle 20 resultater

Knager og Greb

Hos MOUD Home finder du masser af eksklusive knager og greb, som vil forskønne dit køkken, badeværelse, entré eller skabslåger. Mange af vores knager kan bruges både som knage og som greb.
Alle vores knager er udført i en høj kvalitet, som sikrer at knager og greb forbliver smukke selv ved lang tids brug.


Messing knage

Messing passer så smukt ind i den Nordiske indretningsstil. Dette smukke og holdbare materiale tilfører et både varmt og eksklusivt touch til en ellers minimalistisk stil. Netop derfor, har vi udvikle et væld af smukke messing knager. Her skal især fremhæves vores smukke DOT knager og MOOD knager, som har en elegant børstet finish, det giver dem et ekstra luksuriøst touch.

Sort knage

Nogle gange har man behov for et mere afdæmpet udtryk end det messing, derfor har vi udviklet vores mest populære knager med en mat sort finish, som giver et enkelt og elegant udtryk. De er stadig produceret i messing, så vi sikrer, at de holder sig flotte i det fugtige miljø på badeværelset. Hvis du ønsker en enkel og luksuriøs knage, så er det vores populære sorte DOT knager eller MOOD knagen i sort.  

Greb til køkkenlåger

De fleste af vores knager kan bruges som greb til køkkenlåger eller som greb på skabe. Dermed kan du sikre, at skabe en rød tråd i indretningen af både dit køkken og dit badeværelse. Så de greb du bruger på skabslågerne går igen som knager til dine håndklæder og viskestykker. Det giver et gennemført og luksuriøst udtryk.

Runde knager

Runde former er med til at bløde alle de lige linier op, som præger vores hjem. Derfor har vi valgt at udvikle runde knager. Runde knager og greb giver et smukt udtryk både på væggen og på dine skabslåger i køkkenet og badeværelset.

Greb til skabe

De fleste af vores knager har ikke kun én funktion, de kan også bruges som greb til skabe. Det har vi gjort for at sikre, at du kan skabe et gennemført udtryk i din indretning af fx badeværelset og køkkenet. Det giver et flot og roligt udtryk, når knagerne matcher dine greb på skabslågerne.

Marmor knager

Marmor er et smukt materiale der er skabt i og af naturen igennem millioner af år. Hos MOUD Home elsker vi marmor og vi har derfor udviklet smukke runde marmor knager. Vi har mikset materialerne marmor og messing, for at skabe et ekstra eksklusivt og elegant design. Derudover bløder messingens varme udtryk lidt op på marmors hårde udtryk, dermed skabes den perfekte kombination. Vores flotte MARBLE knage kan også bruges som greb på dine skabslåger. Det giver et utroligt flot udtryk at pynte dine skabslåger med marmor greb.