Viser 1–20 af 21 resultater

Hylder til væg

Hylder er, udover at være funktionelle, også virkeligt dekorative: Den helt rigtige hylde kan gøre underværker for din indretning og du har mulighed for at skabe et personligt og unikt udtryk.

Original price was: 1.395,00 kr..Current price is: 895,00 kr..

Designhylder til væg

Du kan ændre udtrykket i et rum ved at hænge flotte hylder med et flot design i høj kvalitet op på væggen. Hvis du hænger flere hylder over hinanden skaber du en udtryksfuld og funktionel opbevaringsløsning. Ved at vælge en hylde med et godt design i en ekstraordinært høj kvalitet, vil den blive et stærkt element i din indretning.

Egetræshylde

Hos MOUD Home elsker vi træ, især egetræ. Netop derfor har vi skabt smukke egetræshylder. Ved at designe og udvikle en hylde i massivt egetræ, får du en hylde, som kan gå i arv til dine børn. Udover at være holdbare er de utroligt smukke. Egetræet giver varme og liv til din indretning, og passer perfekt ind i den enkle skandinaviske indretning.

Metalhylder

Udover de skønne hylder i egetræ har vi designet hylder i metal – Curve og Detail hylderne. Disse hylder produceres i Danmark, og udover deres smukke design skal nævnes den høje kvalitet. En sort metalhylde er en flot kontrast til fx lyse vægge. Derudover har vi udvikle metalhylder i en smuk grågrøn nuance. En grøn hylde vil give liv og charme til et rum.  En beige hylde er et mere eksklusivt og varmt alternativ til en almindelig hvid hylde.

Messing hylde

En messing hylde vil være et utroligt smukt og funktionelt element i din indretning. Vores Float hylde i messing er ikke blot virkeligt dekorativ, den er også funktionel, da den kan bruges i alle husets rum. Den har et elegant udtryk med sin smukke børstede finish. Denne lille messing hylde vil være perfekt i køkkenet til krydderier, på badeværelset eller i soveværelset som et lille sengebord.