Viser alle 15 resultater

Knagerækker fra MOUD Home

Knagerækker

Knagerækker er både virkeligt dekorative og praktiske. Brug dem i køkkenet, badeværelset eller entreen. Se vores udvalg af knagerækker i træ og Riisfort laminat med gyldne messing detaljer.


Knagerækker til hjemmet

Knagerækker er ikke noget, som du kun bruger i din entré til overtøj. Brug dem på badeværelset til håndklæder og morgenkåber, i køkkenet til viskestykker og grydelapper eller i soveværelset til smykker og tøj. Vælg dekorative knager, som pynter og som giver stil eller liv til væggen. Ønsker man at organisere sine ting, og bringe et praktisk element ind i sit hjem samtidig med at tilføje et dekorativt løft, så find en knagerække hos os. De kan fås i mange forskellige udgaver. Er du helt vild med messing, så find flotte kombinationer ved at klikke her.  

Vælg den rigtige størrelse knagerække

Mangler du en knagerække, men er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Så læs med her. Vi har flere forskellige størrelser at vælge imellem. Når man skal vælge en knagerække, er det vigtigt først at overveje hvor meget plads du har til rådighed, og hvad der skal hænges på den. En lille knagerække er god til entreén - dette kunne være vores knagerække med hylde fra DOT. Har du brug for mere plads har vi også en flot udgave uden hylde på hele 100 cm. Så er der plads til hele familiens overtøj. Uanset hvad, så skal man tænke sit behov, funktionalitet og størrelse på rummet knagerækken skal hænge i inden man vælger.

100% produceret i Danmark

En knagerække i massivt egetræ vil pynte i hjemmet til evig tid. Det smukke egetræ vil give varme og kærlighed til din indretning uden at miste charmen over tid. Vi har et udvalg der pleaser enhver connoisseur. Med OAK i oileret og sortbejdset FSC certificeret egetræ kan du opnå det eftertragtede skandinaviske udtryk. Med COLOR kan derimod få et stilrent moderne look. Fælles for alle vores knagerækker er at de er Dansk produceret, slidstærke og en nydelig tilføjelse til ethvert hjem.