Viser alle 8 resultater

Knagerækker

Knagerækker er både virkeligt dekorative og praktiske. Brug dem i køkkenet, badeværelset eller entreen. Se vores udvalg af knagerækker i træ og Riisfort laminat med gyldne messing detaljer.


Knagerækker til hjemmet

Knagerækker er ikke noget, som du kun bruger i din entré til overtøj. Brug dem på badeværelset til håndklæder og morgenkåber, i køkkenet til viskestykker og grydelapper eller i soveværelset til smykker og tøj. Vælg dekorative knager, som pynter og som giver stil og liv til væggen. Hos MOUD Home har vi masser af forskellige knager, fælles for dem alle er, at de er produceret i massiv messing.  

Messing knager i flere former

Messing er et hit i indretningen. Messing er ikke en forbigående trend. Dette gyldne materiale er blevet en klassiker, den er kommet for at blive. Messingen giver din indretning et både varmt og eksklusivt udtryk. Vi har flere forskellige knager i messing. Dot knagen er blevet en MOUD Home klassiker. Kombinationen af det gyldne messing og den stilrene form komplimenterer den skandinaviske indretningsstil perfekt.

Knagerække i egetræ

En knagerække i massivt egetræ, holder i evig tid. Det smukke egetræ vil give varme til din indretning, og er samtidig et utroligt stærkt materiale, som kan holde til hverdagens brug uden at blive slidt og grimt. Hvis du ønsker dig en træ knagerække, så skal du vælge vores OAK knagerække, hvor kombinationen af massivt egetræ og gyldne messing knager, skaber et eksklusivt og stærkt design.