Viser alle 18 resultater

Badeforhæng

Skab en skøn spastemning på dit badeværelse med et smukt badeforhæng i en lækker kvalitet. Udforsk vores sortiment af bruseforhæng i skønne afstemte farver.


Flotte badeforhæng

Det rette badeforhæng til badeværelset kan gøre den helt store forskel på indretningen af dit badeværelse. Vælg et bruseforhæng i stof i en lækker kvalitet, det vil give dit badeværelse et mere eksklusivt udtryk. Waffle badeforhængene fra MOUD Home er i en kraftig, blød kvalitet med et flot vaffelvævet mønster, som giver det et moderne udtryk.

Grøn badeforhæng

Hvorfor vælge et helt almindeligt og traditionelt hvidt plastik badeforhæng, når du har så mange andre muligheder? Bløde, afstemte farver giver en afslappet og sanselig stemning, der giver dig den luksuriøse spa-fornemmelse. Vi har fokus på farver, som både er trendy men samtidig tidløse, så du har et badeværelses forhæng, som du vil være glad for i mange år. Om du søger et grøn badeforhæng, et grå badeforhæng eller et beige badeforhæng, så kan du finde det i vores Waffle kollektion.

Badeforhæng 180x200 cm og 180x220 cm

Hvorfor vælge et Waffle badeforhæng? Fordi de har et lækkert design, er udført i høj kvalitet og er utroligt funktionelle.  Vi har nøje udviklet dem i målene 180x200 cm, der passer store som små brusekabiner, så du ikke skal stå og fumle med målene. Har du højt til loftet og brug for et bruseforhæng med ekstra længde? Så kan du få alle vores badeforhæng 180x220 cm.

Badeforhæng der ikke klæber til kroppen

Det er slut med kolde bruseforhæng som klæber til kroppen. Det stof, som vores Waffle badeforhæng er produceret af, har en tyngde og en konstruktion, som sikrer et badeforhæng der ikke klæber til kroppen. Så kan du nyde dit bad helt uden irritationer. Kig vores sortiment igennem nu, og vælg den farve, som passer lige præcis til dit badeværelse.