Boliginteriør – passion og design

MOUD Home er skabt på baggrund af passion, en passion for lækkert interiør. Fra vores base i Skovby skaber vi boliginteriør med et tidløs design i bedste kvalitet. I vores produkter er der øje for æstetik, funktionalitet og den ekstra gode kvalitet i de materialer vi bruger. Når vi designer vores produkter, har vi det tidløse og funktionelle design i fokus – men vi udfordrer gerne med et twist som skaber den ekstra detaljer. Vi skaber produkter, der holder til hverdagens brug.

Vi holder os ikke til 2 årlige kollektioner. Vi lancerer nye produkter straks de er klar. Det betyder at vi har nyhedslanceringer hele året rundt, så du kan altid finde nye spændende designs til dit hjem.

Malene fra Moud Home

Der er ikke langt fra idé til handling

Min passion for interiør er skabt igennem mange års erfaring fra netop interiørbranchen. Jeg har arbejdet med produktudvikling og produktion siden 2008. Jeg elsker smukke designs i lækre materialer som også er funktionelle. Min passion for det gode design kombineret med tydelig funktionalitet skinner også klart igennem i alle vores produkter.

Alle produkter er designet i den skandinaviske ånd, hvor unikke detaljer og ærlige materialer møder funktionalisme og æstetik. Vi skaber langtidsholdbare designs i en kvalitet der ikke bare holder, men holder sig flot – design made to last.

Hvis det kan lade sig gøre, får vi produceret vores produkter i Danmark eller Europa. Især elsker jeg samarbejdet med vores danske producenter. Her er der ikke langt fra idé til handling – det er helt fantastisk. Sammen skaber vi produkter i den bedste danske kvalitet, som hurtigt kan lande på vores lager. Det betyder også, at du hele tiden kan finde nye spændende produkter fra MOUD Home.

Malene Kristensen
Stifter og kreativ direktør

Teamet

Malene fra MOUD Home

Malene

Design og produktion

Julie fra MOUD Home

Julie

Branding og SOME

Billed kommer snart

Christel

Stylist og alt-mulig-kvinde

Rehne Bomholt fra MOUD Home

Rehne

IT & forretningsudvikling