Viser alle 8 resultater

Belysning

Lys er altafgørende for at skabe den rette stemning i dit hjem. Lampen skal give den rette mængde lys samtidig med den skal tilføre et æstetisk touch til indretningen. MOUD Home design lamper er designet til at holde i generationer.


Væglamper

Væglamper er både en kilde til lys samtidig med de bliver et dekorativt element på væggen. Más væglamperne er designet, så du kan få lys netop der hvor du har behov for det ved hjælp af det drejelige beslag og arm. Den fine råhvide, matte inderside sikrer et blødt og jævnt fordelt lys.

Pendler

Pendler er uundværlige i indretningen. De fungerer som lyskilde over spisebordet, i køkkenet over køkkenøen, i et hjørne af stuen eller fx i entréen. Más har en smuk, enkel grafisk silhuette, som passer perfekt ind i den skandinaviske stil. Moma pendlen er designet med bløde bølger i en mundblæst kuppel af hvid opalglas, der understreges af en fatning i børstet messing. Så uanset om du er til skandinavisk enkelthed eller eksklusiv elegance, så finder du den rette pendel her.

Lamper til spisebord

Lamper over spisebordet skal sikre dig det perfekte bløde lys, som giver stemning og skaber rum for masser af skønne stunder med familie og venner. Alle vores lamper har et design, som sikrer jævnt fordelt, blød belysning.

Messing lampe

Lamper i messing giver din indretning et eksklusivt og elegant touch. Det gyldne messing giver en varm nuance til sine omgivelser og vil skabe kontraster til den øvrige indretning. Lamper i messing bliver dermed blive et stærkt element i indretningen af ethvert rum.

Beige lampe

Den beige farve er indbegrebet af naturlig, skandinavisk stil. Med de skønne beige farvede Más lamper har du mulighed for at skabe et smukt tone i tone look, som giver et smukt afstemt udtryk. Den bløde beige farve understreges af en enkel grafisk form. Find din beige lampe her.