Viser alle 7 resultater

Skåle

Elsker du at bringe æstetik ind i din hverdag? Skab smukke og æstetiske serveringer med de flotteste skåle fra vores kollektion. Når du ikke bruger skålene til snacks eller morgenmadsskål, så kan du med fordel bruge dem som dekorativ genstand i køkkenet.


Moderne krystal skåle

Hos MOUD Home har vi skabt de smukke STORM krystal skåle i 4 dekorative farver. Så uanset om du søger en gul skål, en lilla skål eller en lyserød skål, så finder du det i vores kollektion. STORM skålene giver et eksklusivt og luksuriøst udtryk til din indretning. MOUD Home skålene har et moderne udtryk og nutidigt udtryk både i forhold til form og farve.  

Multifunktionelle glasskåle

Det multifunktionelle design af skålene sikrer en bred vifte af anvendelsesmuligheder og stylinger i din indretning. Skålene kan både fungere som blikfang i din indretning samtidig med at de er funktionelle. Brug de alsidige STORM skåle til at opbevare dit salt på en dekorativ måde eller til at servere lækre snacks eller tapasretter til dine gæster. Eller brug skålene til din morgenmad og start din dag farverigt. De er også smukke at bruge på badeværelset eller soveværelset til dine smykker, eller som en del af et æstetisk smukt stilleben i vindueskarmen eller på spisebordet.  

Farverige krystalskåle

Vores STORM skåle er lavet af massivt gennemfarvet krystal. Og hvad er krystal egentlig? Krystal er en glasart, som er tungere end almindeligt glas, det er mere klart og skinnende og det har en langt højere lysbrydningsevne. Det er netop det, som giver vores skåle deres luksuriøse og elegante udtryk.