Viser alle 6 resultater

Kurve

Vi elsker kurve! De er både enormt praktiske og samtidig utroligt dekorative. De kan hjælpe dig med at holde styr på rodet og skabe overblik. De kan også bruges som urtepotteskjulere. Brug dem i køkkenet, på badeværelset, i stuen, ja, kort sagt overalt i din bolig.


Kurve med låg

En kurv med låg giver dig mulighed for at få styr på vasketøjet, strikketøjet, legetøjet osv osv. Kort sagt de gør det nemt at skabe ro og orden i dit hjem uanset om det er i entréen, på badeværelset, i stuen eller på børneværelset.  En flot vasketøjskurv kan bruges overalt i dit hjem til at organisere og skabe ro og overblik.  

Kurve med hank

En kurv med hank gør det nemt at flytte rundt på kurven. Derudover er hankene også et dekorativt element på kurven. En flot flettet kurv er også perfekt at bruge som urtepotteskjuler. Beklæd kurven med plastik indeni, så du sikrer at vandet ikke løber ud. Det naturlige materiale, som kurvene er flettet i er en smuk kontrast til de grønne planter.

Kurve til at hænge på væggen

En vægkurv har den fordel, at den ikke optager gulvplads. Udover at have denne praktiske funktion er det æstetisk smukt, med en kurv der hænger på væggen. Den bryder store overflader og skaber hygge samtidig med at den hjælper dig med at organisere dit hjem. Kurve til at hænge på væggen er især praktiske i entréen, på badeværelset eller på børneværelset.