Viser alle 8 resultater

Spejle

Ofte skal der ikke så meget til, for at skabe nyt liv i fx entréen. Prøv at skifte dit spejl ud og se hvilken stor effekt det har. Spejle er i sig selv stilfulde og fanger vores opmærksomhed. De kan bruges både med et praktisk og et æstetisk formål for øje. Hos MOUD Home sætter vi en ære i at forene design, kvalitet og funktionalitet i hvert eneste produkt, så vi har designet og sammensat en eksklusiv kollektion af flotte spejle, som du finder på denne side.


Flotte spejle

Søger du efter et nyt smukt spejl, til at skabe nyt liv i din indretning, så er du kommet til det helt rette sted. Hos MOUD Home designer vi kvalitets spejle med fokus på det ekstraordinært gode og unikke design. Vi bestræber os altid på at designe spejle, som netop ikke udelukkende har en praktisk funktion men i høj grad også en æstetisk, der vil bidrage aktivt til dit hjems indretning og udtryk.   Spejle er på ingen måde kedelige, et MOUD Home spejl er altid designet med et twist. I vores kollektion kan du finde smukke spejle med en bred ramme med messing finish, spejle i organiske former, runde spejle med facetslebet kant der giver dem et ekstra eksklusivt udtryk og rektangulære spejle med smukt graverede sildebensmønstre. Så skal du bare finde lige netop det spejl, der passer ind i din indretning.

Runde spejle

I udviklingen af det perfekte runde spejl, arbejdede vi med forskellige muligheder for at give udtrykket ekstra karakter og eksklusivitet. Derfor endte vi med at give det en facetslebet kant, som giver spejlet et eksklusivt og elegant udtryk. Et rundt spejl er en elegant og smuk løsning, da runde spejle er gode til at bløde de mange lige og kvadratiske former i hjemmet op. Runde spejle giver et afslappet og blødt udtryk, der klæder den nordiske minimalistiske indretning utroligt godt.  

Spejl med messing kant

Vi har selvfølgelig også designet et smukt rundt spejl med en bred messing ramme. Der er valgt en bred kant, da det giver et æstetisk smukt udtryk med en bred ramme fremfor en smal. Oplev hvordan et messing spejl vil give dit soveværelse, badeværelse eller stue et luksuriøst og varmt udtryk.  

Sildebens spejl

Hos MOUD Home er et spejl ikke bare et spejl. Der vil altid være kælet for detaljerne, og det er netop også hvad vi har gjort i udviklingen af vores Herringbone spejl. Vi har arbejdet hårdt på at skabe det helt perfekte sildebensmønster, som netop giver dette spejl sit unikke og luksuriøse udtryk. Et spektakulært spejl, som vil skabe blikfang og tiltrække sig opmærksomhed i din indretning.  

Organisk spejl – bølge spejl – asymmetrisk spejl

Kært barn har mange navne. Bløde og runde former i indretningen er med til at bløde de ofte lige linier i indretningen op. Derfor har vi skabt CLOUD spejlet med smukke organiske former med inspiration af lette drivende skyer på en smuk sommer himmel. Et asymmetrisk spejl som CLOUD vil passe ind overalt i dit hjem, og vil tiltrække sig opmærksomhed med sit moderne og elegante design.  

Vægspejle

Vægspejle har i dag mere end blot en praktisk funktion, derfor har vi naturligvis også et flot udvalg af disse, hvor vi har været fokuserede på at skabe en kollektion hvor vi har kvaliteten i fokus samtidig med vi gentænker både form, facon og glas på det klassiske vægspejl.  

Spejl til entré

Det er ikke altid man har så meget plads, som man kunne ønske sig. Eller du ønsker blot at få et lille rum til at virke større, fx din entré. Heldigvis er der mange måder at få et rum til at virke større på, og en af de bedste måder er selvfølgelig ved hjælp af spejle. Spejle giver en dybde og lys i dit rum, som gør, at det virker større end det rent faktisk er. Spejle reflekterer nemlig lyset i din bolig, så det hele virker meget mere oplyst og rummeligt.