Viser alle 12 resultater

Bakker

Anvend en dekorativ bakke som et luksuriøst element i dit hjem. Skab unikke og smukke indretninger med flotte bakker overalt i dit hjem. Vores bakkekollektion består af eksklusive bakker i marmor, glas og metal, der er designet til at fungere som en både dekorativ og praktisk tilføjelse til din indretning. Vi Sætter en ære i, at forene design, kvalitet og funktionalitet i hver eneste bakke, så vi har designet en eksklusiv kollektion af bakker, som du kan finde på denne side.


Spejlbakker

Vores smukke spejlbakker, Herringbone bakkerne, er designet til at være en eksklusiv og luksuriøs tilføjelse til din indretning, og kan netop anvendes i alle rum. De vil ikke bare være en dekorativ tilføjelse, de er også funktionelle. Spejlet i bunden er det klassiske sildebensmønster, der er blevet graveret ind i glasset, og som giver disse bakker deres unikke udtryk. De smukke Herringbone bakker er flotte at bruge som del af et flot stilleben på spisebordet, som bakke til krydderier i køkkenet eller på badeværelset.  

Marmor bakker

Vi har designet dekorative og funktionelle marmorbakker med en lille kant. De har et eksklusivt og klassisk udtryk, og vil være en smuk tilføjelse til din indretning. Vi elsker marmor, det er et fantastisk naturmateriale, som er blevet skabt i og af naturen igennem millioner af år. Netop dette gør hver enkel bakke unik. Om du søger en hvid marmor bakke eller en sort marmor bakke, så finder du den her. Fordi bakkerne er blevet designet med en lille kant er den perfekt til opbevaring. I Køkkenet kan du bruge en marmorbakke til krydderier. En marmorbakke på badeværelset er perfekt til dekorativ opbevaring af din sæbepumpe eller cremer.

Sort metalbakke

En sort metalbakke er nem at sammensætte med vores øvrige bakker. Den har desuden 2 praktiske håndtag, som gør den nem at flytte rundt. Den sorte box bakke er utroligt flot på badeværelset, i køkkenet eller i soveværelset til dine smykker.