Viser alle 12 resultater

Køkkentekstiler til ethvert køkken

Hos MOUD Home har vi et flot udvalg at lækre kvalitets tekstiler som vil pynte i dit køkken. Udvalgte byder på flotte viskestykker, ovnhandsker, grydelapper og farklude. De fås i skønne afstemte farver, der vil skabe hygge og stemning i dit køkken og understrege din personlige stil.

Fælles for alle vores køkkentekstiler er, at de er funktionelle og smukke at have hængende fremme, samtidig med at de kan mikses på kryds og tværs, så du kan skabe din egen personlige stil.


Bløde viskestykker i bomuld

Her finder du flotte viskestykker udført i det blødeste bomuld med fantastisk sugeevne. Vores kollektion af viskestykker indeholder både stribede og ternede viskestykker, som passer perfekt sammen. Alle viskestykkerne er udført i garnfarvet bomuld i høj kvalitet, som blot bliver blødere ved vask. Vores Nordic viskestykker har en fantastisk sugeevne og et design, som vil pynte og skabe hygge i ethvert køkken. Med et flot, mønstret viskestykke kan du tilføre stemning i køkkenet. Find dit yndlingsviskestykke og lad det hænge synligt fremme på en flot knage i køkkenet, så det altid er lige indenfor rækkevidde.  

Grydelapper og ovnhandsker

Nordic serien indeholder foruden viskestykker også matchende grydelapper og ovnhandsker, så du kan skabe et fuldendt udtryk i dit køkken. Både grydelapper og ovnhandsker har fyld af genanvendt, varmeisolerende polyester, som beskytter dine hænder mod varme fade og gryder. De kommer i fine ternede og stribede mønstre i skønne afdæmpede sand- og brune nuancer, som vil skabe ro og hygge i dit køkken.

Bæredygtige karklude

Flotte karklude er uundværlige i ethvert køkken. Vores karklude er udført i økologisk bomuld og har et elegant og unikt mønster og kommer i 3 skønne afdæmpede farver, der passer sammen på kryds og tværs. Det flotte vævede mønster sammenholdt med de elegant farver gør disse karklude flotte at have hængende fremme i dit køkken.  

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores køkkentekstiler eller mangler du hjælp til at vælge det rigtige produkt til din indretning, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi glæder os til at høre fra dig.