Viser alle 2 resultater

Væglamper

Lamper og belysning er noget af det vigtigste, når du indretter dit hjem. Den rette belysning kan transformere et rum og dets udtryk, det skaber stemning og gør det mere funktionelt.


væglamper stue

Stuen er et af de rum i dit hjem, som har et af de mest varierende lysbehov. Derfor er lamper den perfekte mulighed til at skabe lige netop den atmosfære som du ønsker. Lamper i stuen kan være med til at inddele stuen i mindre rum, eller få stuen til at synes større.  

Messing væglampe

En væglampe i messing vil ikke blot udføre en praktisk funktion. Den vil også blive et dekorativ element på din væg. Det gyldne messing er blevet en eksklusiv klassiker i indretningen. Messing tilføjer en varm og luksuriøs stemning til din indretning, og en messing væglampe vil altid være et stærkt element i din indretning.  

Væglampe soveværelse

Vi starten og slutter vores dag i soveværelset. Derfor har vi både brug for roligt lys til at få os til at falde til ro efter en lang dag. Mange nyder at læse en god bog inden sengetid. En væglampe ved siden af sengen er ideel til dette formål. Især vores Más væglampe, da den er justerbar i både vægbeslag samt arm, så den sikrer dig lys dér hvor du har brug for det.  

Beige væglampe

En beige væglampe understøtter på smukkeste vis den nordiske tone i tone, som giver et virkeligt afslappende og indbydende udtryk. Más væglampen i beige har en smuk let tekstureret finish i en varm mørk beige finish. Den vil passe perfekt ind i den skandinaviske, naturlige stil.