Viser alle 3 resultater

Toiletrulleholdere

At vælge den rette toiletrulleholder kan være en udfordring. Især hvis ikke man ønsker de gængse, klassiske udgaver i stål. Hos MOUD Home har vi udviklet et smukt og elegant design, som tilmed er nem at hænge op. Vi har udviklet dem med en smuk børstet messing overflade og en elegant mat sort finish.


Toiletrulleholder messing

En messing toiletrulleholder tilfører et varmt udtryk til dit badeværelse. Et badeværelse er ofte præget af hårde materialer og det varme udtryk fra messing er med til at bløde udtrykket op. Ved at vælge en toiletpapirholder i messing, tilfører du dit badeværelse et både varmt og eksklusivt touch. WALL toiletrulleholder i børstet messing er skabt som en elegant tilføjelse til vores smukke knager i børstet messing, så du kan sikre en rød tråd i indretningen af badeværelset.

Toiletrulleholder sort

En sort toiletrulleholder tilfører dit badeværelse et enkelt og elegant udtryk. Så denne toiletpapirholder i sort er perfekt til dig, som ønsker et mere afdæmpet udtryk på badeværelset. WALL toiletrullerholder i sort, produceres i massiv messing og får afsluttende en mat sort finish. Herved sikrer vi, at den holder sig flot i det fugtige miljø på badeværelset.

Toiletrulleholder design

En toiletrulleholder skal have et smukt design, samtidig med at den er funktionel. Vi har arbejdet meget med formerne, for at skabe den perfekte toiletpapirholder. Samtidig ønskede vi, at den var nem at hænge op. Det er lykkes os med de smukke WALL toiletrulleholdere. Kombiner dem med knager og håndklædeholdere i samme finish, for at skabe et gennemført udtryk i din badeværelsesindretning.