Viser alle 3 resultater

Håndklædeholdere

En håndklædeholder er det perfekte interiør til dit badeværelse, når du skal finde en plads til dine håndklæder. De er er praktiske og samtidig virkeligt dekorative. Vi har fokus på at designe og udvikle håndklædeholdere, som holder sig flot i det fugtige miljø på badeværelset.


Håndklædeholder messing

En håndklædestang i messing vil klæde de fleste badeværelser. Den gyldne finish vil være med til at bløde de ofte lidt hårde udtryk op, som badeværelser ofte har. Messing har også et elegant og eksklusivt udtryk, som vil give din indretning et lækkert touch. Messing håndklædeholdere er ikke bare flotte på badeværelset men også i køkkenet. I køkkenet vil de give dig elegant ophængning af dine viskestykker og håndklæder. Du kan også bruge den med et par flotte s-kroge og opbevar dine skærebrætter eller gryder på en dekorativ måde.

Håndklædeholder sort

En sort håndklædestang vil give dig et enkelt og elegant udtryk, og kan på fineste vis være med til at understrege en lidt mere rå og minimalistisk stil. Hvis du har valgt farverige fliser på badeværelset, vil en sort håndklædeholder give dig et lidt mere roligt udtryk. Sorte håndklædeholdere er også utroligt dekorative i køkkenet.

Kvalitet og design

Hos MOUD Home skaber vi håndklædeholdere i høj kvalitet med fokus på det tidløse, lækre design. Et produkt, som oftest bruges i fugtige miljøer på badeværelset, stiller enormt høje krav til kvaliteten, så du ikke risikerer at stå med et produkt, der ruster eller bliver grimt over tid. En håndklædeholder er ikke noget, man skifter ud så ofte, derfor er det også vigtigt at designet er både lækkert og tidløst, så du er glad for den i mange år fremover.