Viser alle 8 resultater

Puder

Hvis du trænger til lidt nyt liv til din sofa, så prøv at friske den op med lidt nye sofapuder. Der er ikke noget som de rette puder, der kan skabe det rette udtryk og stemning. Se vores lækre udvalg af smukke puder i dansk design.

 


Pyntepuder til sofa

Giv din sofa nyt liv med designpuder fra MOUD Home med moderne farver og forførende teksturer og mønstre. Vi benytter altid de bedste kvaliteter, som tilfører din indretning et luksuriøst touch. Nye betræk til dine sofapuder er den nemmeste måde at ændre din stues udtryk. Ved at bruge puder som et element i din indretning, kan du nemt skabe den stil, du ønsker. Du kan nemt skabe et personligt udtryk og danne hyggelige rammer for både dig og din familie. Du kan altid eksperimentere med mikse forskellige mønstre og farver for at skabe din helt egen personlige stil eller vælg tone i tone for at skabe en rolig atmosfære, som får dig til at slappe helt af.

Stribede puder

Stribede puder vil tilføre din sofa liv og personlighed. Striber giver et enkelt og sofistikeret udtryk. Vores skønne Stripe pudebetræk kommer i 2 skønne farvekombinationer. En beige med sorte striber til den klassiske og elegante indretter, og en olivengrøn med klare blå striber til den mere modige indretter.

Monteringspuder

Her kan du naturligvis også tilkøbe monteringspuder til dine pudebetræk. Vores monteringspuder er produceret i Danmark og fyldt med en blanding af andedun og fjer. Vores monteringspuder er ekstra fyldige, så hvis du elsker en pude med ekstra fylde og støtte, så skal du vælge vores naturfyldspuder.