Viser 1–20 af 45 resultater

Stue

Når det kommer til boligindretning stue, tilbyder vi en lang række produkter inden for indretning til stue inden for kategorierne: Pyntepuder til stuen og Sofapuder, spejl til væg, vaser og lysestager samt hylder til stuen.


Sofapuder

Vores sofapuder og pyntepuder til stuen, din sofa, soveværelset og andre rum, hvor de kan pynte op, tilbydes i to forskellige typer materiale: økologisk bomuld og lækkert økotex certificeret velour.

Bomuldsbetræk

Vores bomuldsbetræk er udformet i en kraftig vævet kvalitet af økologisk bomuld med en flot struktur i mønstret. De fås både i en aflang og en kvadratisk udgave. Den ene farvevariant er med en mørk beige basisfarve og enkelt sort stribe og den anden variant er udformet i en flot olivengrøn bund med en smuk og klar blå stribe. Betrækkene er meget funktionelle og kan anvendes sammen med andre typer pudebetræk, f.eks. vores variant i velour, eller de kan mikses – aflange sammen med kvadratiske.

Velourbetræk

Velourbetrækket er produceret i det allerbedste og blødeste velourmateriale, der har en anelse struktur i overfladen og en rigtig lækker glans. Leveres i smukke Miks og match dine forskellige puder sammen, og skab dit helt eget levende udtryk i et sofahjørne, en lænestol eller i soveværelset, hvor de vil gøre sig flot i ovenpå et smukt sengetæppe.

Spejl til væg

Kategorien Væg spejl omfatter en række vægspejle i forskellige typer former og designs. Vi har et udvalg af rektangulære spejle, der egner sig fint til entréen eller soveværelset og er funktionelle i deres store udformning, som giver dybde og lys og kan være medvirkende til at gøre rummet større.

Se også vores sortiment af runde spejle i forskellige udformninger. Både de runde og rektangulære spejle fås i forskellige klassiske, enkle varianter, eller med smuk gravering i sildebensmønster, bl.a. i en bronzefarvet udgave, der virkelig tilfører et eksklusivt element til din indretning. Tjek også vores organiske spejl, der er udformet med bløde og runde former inspireret af skyerne på himlen – vores CLOUD spejl. De organiske former er med til at bløde de ofte lige linjer i indretningen op og bidrager til at give et levende udtryk.

Krystal lysestager

Vores krystallysestager CLOUD er kendetegnet ved bløde, organiske former og udformet, så de passer sammen som et puslespil. Du kan således vælge at sætte dem sammen eller placere dem hver for sig. De flotte fyrfadsstager i massiv krystal egner sig fint til at stå på et bord eller i vinduet, hvor de reflekterer solens stråler – alene eller sat sammen med anden bordpynt.

Hylde til stue

Vi har et stort udvalg af flotte hylder til stuen samt pyntehylder til stuen og hjemmet generelt –fx køkkenet, soveværelset, entréen eller badeværelset. Hvad enten de er produceret i egetræ eller metal udgør vores hylder et smukt og funktionelt element til din indretning og kan eventuelt vælges i en variant, der er kombineret med knagerække. Hylder og knagerækker kan efter valg være forsynet med knager og diverse ophæng i messing, og de kan med fordel mikses sammen med andre hylder af lignende eller andre typer og farver – for et unikt og forskelligartet udtryk.

Vaser

Se vores udvalg af store vaser til stuen i smukke farver – f.eks. den unikke RIPPLE vase i amber farve i bløde organiske former og med en smuk rillet overflade, der reflekterer solens stråler. Inden for glas vaser kan fremhæves Vores høje vaser, CURVE, der fås som både en lilla vase og en gul vase og egner sig fint til både høje og tørrede blomster.