Viser alle 2 resultater

Måtter

Mangler du noget varme, sjæl og nærhed i din boligindretning? Vores udvalg af smukke multifunktionelle måtter giver en afslappet og hyggelig atmosfære, der både er rart for fødderne, varmer og ser dekorativt ud. Forkæl dit hjem med flotte måtter fra MOUD Home.


 

Dørmåtter

En dørmåtte er ikke til at undvære i entréen. Når det regner, og vores sko bliver våde sørger dørmåtten for at passe på vores gulve. Vi har designet en serie af dørmåtter, STRIPE, der er produceret af genanvendte plastikflasker. Det genanvendte polyester gør måtterne utroligt slidstærke samtidig med de er utroligt dekorative.  

Bademåtter

En bademåtte er en fast del af ethvert badeværelse. Det er faktisk ikke til at undvære. Den er behagelig at stå ud på, når du har været i bad, og den sikrer at vi ikke glider på det våde gulv. En måtte på gulvet beskytter også din fødder mod de til tider kolde klinker. Derudover er en badeværelsesmåtte med til at skabe varme, stemning og hygge i et rum præget af hårde materialer.

Sådan passer du på din dørmåtte

Både badeværelsesmåtter og dørmåtter bliver udsat for meget fugt. Da vores STRIPE måtter er produceret af polyester, binder de ikke fugten og tørrer derfor hurtigt. Det betyder også, at de tørrer hurtigt efter vask. Funktionalitet, praktik og kvalitet vægter vi højt i vores produkter, derfor kan du naturligvis vaske STRIPE dørmåtterne i vaskemaskine.