Indret med spejle

Indret med spejle fra MOUD Home

Vi kender alle den klassiske billedvæg med plakater og malerier i alle afskygninger, men, hvorfor ikke tilføje spejle også? Skab et mere dynamisk udtryk ved at kombinere farver fra billeder og lys fra spejle. Det er både med til at bryde den klassiske billedvæg, samt skabe mere lys og rum til din indretning. Fordelen ved at vælge et rundt spejl eller et spejl med organisk form til din billedvæg er, at de bløde former adskiller sig og skaber kontrast til de firkantede billeder, hvilket giver et unikt og personligt præg til dit hjem.

Rundt spejl

Hjemmet er ofte kendetegnet med lige linier og skarpe kanter. Bryd de skarpe kanter og stramme linjer med runde spejle for at skabe et blødt og indbydende udtryk i din indretning. Et spejl behøver ikke være simpelt og klassisk – leg med farver og facon for at tilføje et personligt og unikt finish til dit hjem. Vores runde FACÈT spejle findes i flere farver, klar glas og bronze farvet glas. Mix gerne de 2 farver, for at skabe et unikt og eksklusivt udtryk.

MOUD Home facet runde spejle Ø50 cm

Rundt spejl messing

Hvis du ønsker at tilføje et ekstra varmt og eksklusivt udtryk til din indretning, så kan du vælge et spejl med messingramme. Vores Reflection spejl har en smuk, bred ramme med messingfinish. Den ekstra brede ramme skaber mere dybde og blikfang. Den gyldne ramme er især smuk sammen med vores OAK egetræsknagerækker i naturfarvet egetræ. Mikset af det naturlige egetræ og det gyldne metal tilfører et personligt og luksuriøst til dit hjem.

Rundt spejl badeværelse

Et rundt badeværelsesspejl er en elegant og æstetisk smuk løsning til badeværelset . Et badeværelse er præget af hårde materialer og lige linier fra fliserne. Et rundt spejl på badeværelset er med til netop at bryde netop disse linier op. Til badeværelset vil jeg anbefale FACET spejlene, REFLECTION spejlet eller hvis du er mere modig vores organisk formede CLOUD spejl.

MOUD Home Reflection rundt spejl med messing ramme

Spejle med mønster

Med vores nye sildebensspejl kan du lynhurtigt tilføre din indretning masser af eksklusiv stemning. De har fået indgraveret det smukkeste sildebensmønster, heraf navnet HERRINGBONE spejl. Disse smukke spejle vil være det perfekte match til din smukke sildebensgulve. Prøv at hænge flere spejle ved siden af hinanden og se det elegante mønster præge dine vægge og skab et stærkt blikfang.

MOUD Home Herringbone spejl i klar glas 50x70 cm

Organisk spejl

Ligesom de runde spejle kan et spejl i organisk form. Et spejl i organisk form er fantastisk til at give et mere afslappet og uformelt udtryk, som klæder den nordiske minimalisme helt fantastisk. Derfor har vi skabt CLOUD spejlet. Inspirationen til CLOUD kommer fra lette drivende skyer på en sommerhimmel. For at give dette unikke spejl et ekstra luksuriøst udtryk har vi tilføjet en facetslebet kan. Den facetslebne kan er også med til at understrege den smukke form. Lad CLOUD pryde væggen i din stue, din entré, dit soveværelse eller dit badeværelse, kun fantasien sætter grænser.

Spejle er er fantastiske i indretningen, de kan gøre en stor forskel for, hvordan dit hjem tager sig ud. De skaber en optisk illusion og får dit hjem til at syne større end det er, samtidig med at de lader lyset fra vinduerne reflektere rundt i rummet. Så tænk smukke spejle ind i alle hjemmets rum.

MOUD Home Cloud spejl - organisk form

Hvor stort et spejl skal jeg vælge

Om du vælger et stort eller lille spejl afhænger af rummet, og hvilken funktion spejlet skal have. Hvis spejlet skal hænge over et møbel, så sørg for, at spejlet IKKE er bredere end under, det giver det bedste visuelle udtryk. Du kan også gå efter flere mindre spejle og hænge dem i grupper tæt op ad hinanden, som når du skaber en billedvæg. Det skaber en fin effekt og er nærmest et kunstværk i sig selv. 

 

Se vores flotte kollektion af eksklusive spejle i bedste kvalitet her.