Viser alle 2 resultater

Dørmåtter

En dørmåtte er ikke til at undvære i entréen. Når det regner, og vores sko bliver våde sørger dørmåtten for at passe på vores gulve. Vi har designet en serie af dørmåtter, STRIPE, der er produceret af genanvendte plastikflasker. Det genanvendte polyester gør måtterne utroligt slidstærke samtidig med de er utroligt dekorative.


Måtte til entre

Entréen er det første rum der møder dig, når du kommer hjem. Derfor er indretningen af denne vigtig for at skabe et godt førstehåndsindtryk og for at give dig selv den bedste velkomst hjem hver dag. Det er vigtigt at vælge interiør, som tilfører et smukt udtryk, men som også er praktiske og funktionelle. En dørmåtte til entréen skal være slidstærk så den holder sig flot i lang tid samtidig med den beskytter dit gulv. Vores dørmåtter er naturligvis slidstærke og hurtigt tørrende samtidig med at de giver din entre et flot udtryk.  

Dørmåtte indendørs

De elegante Stripe dørmåtter er til indendørs brug. Udfordringen med at finde den helt rette dørmåtte er, at den ikke må være for tyk, så du ikke kan åbne din fordør. Vi har naturligvis sørget for, at vores dørmåtter har en passende tykkelse uden at gå på kompromis med slidstyrken.  

Sådan passer du på din dørmåtte

Både badeværelsesmåtter og dørmåtter bliver udsat for meget fugt. Da vores STRIPE måtter er produceret af polyester, binder de ikke fugten og tørrer derfor hurtigt. Det betyder også, at de tørrer hurtigt efter vask. Funktionalitet, praktik og kvalitet vægter vi højt i vores produkter, derfor kan du naturligvis vaske STRIPE dørmåtterne i vaskemaskine.