Viser alle 2 resultater

Glasvaser

Vi har designet en serie af smukke glasvaser, som vil forskønne din indretning. Få naturen indenfor med en simpel buket eller smukke grene, det giver liv og hygge til dit hjem. Desuden vil glasvaserne i sig selv fungerer, som smukke skulpturelle elementer i indretningen.


Glasvaser i farvet glas

Glasvaser i farvet glas er en nem måde at få liv og farver ind i din indretning. Vi har skabt en serie af vaser i smukke farver, som komplimenterer hinanden på smukkeste vis. Alle vaserne er skabt med et blødt kurvet udtryk og i fine lilla, gule og amber farver.

Stor glasvase

Er du på udkig efter en stor glasvase, kan denne vase medvirke til at skabe stemning i din indretning. Der er intet som en høj glasvase i smukke farvede nuancer, der skaber liv og ser flot ud i din indretning. Se vores udvalg af dekorative, høje vaser med bløde former i hver deres eksklusive farve. Vi har en flot rillet vase i en varm amber farve, som er helt unik med sine bløde, organiske former og rillede overflade, der reflekterer lyset.

Lilla glasvase

For et højere og mere slankt udtryk er vores lilla glasvase det helt rette valg – eller prøv måske en gul vase. De er hver især helt enestående dekorative i deres flotte lyse nuancer – en lilla vase og en gul vase – og ser skønne ud med friske eller tørrede blomster, ligesom de også kan fungere som selvstændigt element uden blomster, eventuelt sat sammen i de to farver.