Viser alle 2 resultater

Bademåtter

En bademåtte er en fast del af ethvert badeværelse. Det er faktisk ikke til at undvære. Den er behagelig at stå ud på, når du har været i bad, og den sikrer, at vi ikke glider på det våde gulv. En måtte på gulvet beskytter også din fødder mod de til tider kolde klinker. Derudover er en badeværelsesmåtte med til at skabe varme, stemning og hygge i et rum præget af hårde materialer.


Badeværelsesmåtter

En badeværelsesmåtte er uundværlig hvis du gerne vil have noget blødt at træde ud på efter et bad. Den sikrer, at der ikke bliver vådt på gulvet, samtidig med den gør det mere behageligt for fødderne. Når du indretter dit badeværelse er tekstilerne essentielle til at bløde udtrykket fra de håre materialer op og gøre rummet hyggeligt og indbydende. Farvemæssigt bør bademåtterne tage udgangspunkt i dine andre tekstiler, fx matche dit badeforhæng. Du kan enten vælge en kontrastfarve til dine fliser for at skabe ekstra dynamik eller tone i tone for at skabe et blødt og roligt udtryk.  

Bademåtte beige

Stripe bademåtte i beige med sorte striber er en elegant måtte til badeværelset. Udover at tilføre dit badeværelse et flot udtryk er den slidstærk, hurtigt tørrende og kan vaskes i vaskemaskine. Det gør den både dekorativ og funktionel på samme tid.  

Grøn bademåtte

Stripe bademåtte i en smuk grøn farve kombineret med blå striber vil være et stærkt element i indretningen af dit badeværelse. Den flotte farvekombination og det enkle design giver denne badeværelsesmåtte et unikt udtryk.