Verdens bedste knagerække i egetræ

Oak 70 cm knagerække - forsidebillede

Det er noget af en påstand, I know. Men det mener jeg helt oprigtigt. 

MOUD Homes OAK knagerække i egetræ har det hele. Den er produceret i massiv egetræ, dvs. den er utroligt solid og holder, ja vel nærmest til evig tid. Og så er der ikke noget bedre end duften af træ der breder sig, når vi lige har modtaget en ny sending knagerækker.

Den har de perfekte størrelse messing knager, som gør at du nemt kan hænge din jakke op på dem. Messing knagerne er tilmed børstede, så det giver et smukt sammenspil med det naturlige egetræ.

De er produceret i Danmark, så de har ikke været transporteret over lange afstande, og dermed er CO2 udledningen til transport på et absolut minimum. 

Der medfølger skruer og rawplugs til ophæng, så du kan få den hængt op med det samme du modtager den.

Der er skjulte beslag på bagsiden til ophæng, så ingen synlige og grimme skruer. Det giver det fineste og mest enkle udtryk.

Vi startede med knagerækken på 70 cm. Hurtigt fik vi dog forespørgsler i både kortere og længere udgaver af knagerækken, så det fik vi fluks udviklet. Det betyder at du nu kan få knagerækken i egetræ i 50 cm, 70 cm og i 100 cm længder.

 

MOUD Home OAK knagerække med messing knager 100 cm
MOUD Home knagerække i egetræ

Egetræ – den tidløse klassiker i boligindretningen

Egetræ er utroligt populært i den nordiske indretning, og det forstår jeg godt. Det giver både et varmt udtryk samtidig med at det har en tidløs elegance, som hæver din indretning til et nyt niveau. Så med en træ knagerække fra MOUD Home er du sikret et tidløst men alligevel trendy design og uovertruffen god kvalitet, som du kan glæde dig over i mange år. 

Knagerækken i træ er udviklet i samarbejde med vores nordjyske leverandør, som har 40 års erfaring med produktion af møbler. Jeg er selv kommet på fabrikken igennem min opvækst, så derfor har jeg også en ekstra stor kærlighed til netop dette design, og den hænger selvfølgelig også i vores egen entré 🙂

– Malene