Viser alle 4 resultater

Paraffinlys

Levende lys kan gøre meget for stemningen i hjemmet. De skaber hyggelig stemning og en helt speciel atmosfære i rummet. Derfor finder du hos MOUD Home et flot udvalg af hånddyppede lys i smukke farver.

Brug paraffin lys som en del af indretningen i hjemmet, og når der skal hygges lidt ekstra.

 


Hånddyppede lys

Vores lys producers af paraffin, der er så rent, at det er godkendt som værende fødevareforberedt. Dvs. du er sikret en ren og sodfri afbrænding. Vores smukke serie af hånddyppede lys bliver produceret i Danmark med passion og stor håndværksmæssig kvalitet. Lysene støbes i maskine hvorefter de håndyppes i vores smukke farver. Brug vores flotte paraffin lys til at skabe den helt rette atmosfære, der emmer af hygge og nærvær.

Stagelys

Et lys er ikke bare et lys. De er prikken over iét i din indretning, og du kan tilføje farve eller understrege en farve med blot et enkelt velplaceret stagelys. Derfor har vi valgt et elegant lys med et let design, som giver et æstetisk smukt udtryk.  

Stagelys i paraffin

Hos MOUD home har vi udviklet en række stagelys, som passer til vores fine lysholdere og lysestager. Mix de forskellige farver, der er smukt afstemt med hinanden eller hold dem i samme farve for at skabe et enkelt og roligt udtryk.  

Stearinlys

Tidligere blev lys traditionelt produceret i stearin, og ofte kalder vi alle lys for stearinlys. Det har dog vist sig at lys i paraffin giver en væsentligt renere afbrænding end lys i stearin, netop derfor har vi valgt at få produceret vores lys i paraffin, så du kan skabe hygge og stemning med levende lys med god samvittighed.  

Kvalitets lys

Hos MOUD Home går kvalitet og godt håndværk hånd i hånd – vores lys er ingen undtagelse. Vi kombinerer det enkle, smukke design med netop høj kvalitet og godt håndværk samtidig med at vi har miljøet for øje.