Viser alle 10 resultater

Lysestager

Lysestager er den perfekte indretningsgenstand til dig, der gerne vil skabe en uformel og hyggelig atmosfære i alle hjemmets rum. Lysestager med levende lys skaber en stemning, der er helt unik, og indbyder til samvær, hygge og uforglemmelige stunder. Skab dit helt eget og unikke udtryk med en kombination af forskellige farver, former og højder af lysestager.


Indret med lysestager

Lysestager og levende lys kan skabe hygge og stemning i den moderne indretning. Lysestager er ikke længere noget, der kun bruges i vindueskarmen. Lysestager er perfekte til at skabe liv, lys og hygge overalt i dit hjem. Har du et hjørne af stuen, som du har indrettet med smukke møbler, der indbyder til afslapning, så bør du sætte prikken over i’et med nogle smukke, farverige lysestager. Uanset din indretningsstil, så kan du få smukke lysestager, som helt sikkert vil være med til at skabe en hyggelig stemning i din stue, soveværelse eller på badeværelset.

Find flotte krystal lysestager her!

Hos MOUD Home har vi gjort op med det klassiske krystal stage design, i stedet for de klassiske skarpe og lige linier har vi leget med formerne. Og med inspiration af lette skyer, der driver hen over en smuk sommerhimmel blev CLOUD lysestagerne skabt. De har smukke organiske former og smukke farver, og de vil være et stærkt element i din indretning, som tiltrækker sig opmærksomhed. Lysestager skaber hygge og dejlige stunder i hjemmet. Hos MOUD Home elsker vi både det enkle og klassiske og det mere farverige og sprudlende, kombinationen giver en smuk dynamik i din indretning.

Sortimentet hos MOUD Home består af alt lige fra messing lysestager til krystal lysestager

Hos MOUD Home designer vi altid lysestager i vores kendte høje kvalitet. Om valget falder på de elegante messinglysestager eller den farverige krystal lysestage er op til dig. Nogle er beregnet til høje lys og andre til fyrfadslys. Har du forelsket dig i en lysestage fra MOUD Home behøver du ikke vente længe, vi sender ordre dag til dag