Viser alle 5 resultater

Bruseforhæng

Skab en skøn spastemning på dit badeværelse med et smukt badeforhæng i en lækker kvalitet. Udforsk vores sortiment af bruseforhæng i skønne afstemte farver.


Badeforhæng

Det helt rette badeforhæng til badeværelset kan gøre den helt store forskel på indretningen af dit badeværelse. Vælg et bruseforhæng i en lækker kvalitet, det vil give dit badeværelse et mere eksklusivt udtryk. Waffle badeforhængene fra MOUD Home er i en kraftig, blød kvalitet med et flot vaffelvævet mønster, som giver det et moderne udtryk.  

Badeforhæng grøn

Hvorfor bare vælge et helt almindeligt og traditionelt hvidt badeforhæng, når du har så mange andre muligheder? Bløde, afstemte farver giver en afslappet og sanselig stemning, og du får næsten fornemmelsen af hjemmespa. Vi har fokus på farver, som både er trendy men samtidig tidløse, så du har et badeværelsesforhæng, som du vil være glad for i mange år. Om du søger et grøn badeforhæng, et grå badeforhæng eller et beige badeforhæng, så kan du finde det i vores Waffle kollektion.  

Badeforhæng 180x200 cm

Der findes mange forskellige mål på bruseforhæng. Vi har valgt at udvikle vores badeforhæng i 180x200 cm, da det både kan passe til en almidelig og en bred brusekabine. Derudover er det også dekorativt, når et badeforhæng ikke strækkes helt ud, men har naturlige folder, som giver det et blødt udtryk.

Badeforhæng der ikke klæber til kroppen

Det er slut med kolde bruseforhæng som klæber til kroppen. Det stof, som vores Waffle badeforhæng er produceret af, har en tyngde og en konstruktion, som sikrer et badeforhæng der ikke klæber til kroppen. Så kan du nyde dit bad helt uden irritationer.